You are currently viewing Owatrol som malingstilsetning

Owatrol som malingstilsetning

Tilsett Owatrol i malingen

Vår og sommer er tiden for å male huset. Men – er det alltid nødvendig å male på nytt? Hvis du har et hus som har fått litt falmet farge, og opprinnelig malt med oljemaling, kan du friske opp fargen ved å male over med Owatrol olje.

Ikke bare blir fargen fresh og huset ser nymalt ut – du får en hard og slitesterk overflate som beskytter mot vær og vind og forlenger levetiden til malingen. Vask huset med husvask, la tørke, og olje over.

Du trenger ikke så mye Owatrol for å dekke et normalt hus, sannsynligvis er et spann med 5 eller 10 liter nok.

Owatrol olje malingstilsetning til olje-baserte malinger

Hvis du allikevel må male – og du velger en oljebasert maling – er det et godt tips å blande inn 10-20% Owatrol olje som malingstilsetning. Det binder/hefter seg bedre til underlaget, gjør malingene smidigere og enklere å påføre, og gir en økt beskyttelse for vær og vind.

 

Floetrol vannbasert malingstilsetning forenkler malejobben både inne og ute

Hvis du har malt hus eller hytte med en akryl/vannbasert maling, har du sikkert erfart at malingen tørker eller herder litt for raskt på kosten. Etter hvert så blir kosten så stiv at det er virkelig tungt å male.

floetrolEt godt råd er da å blande Owatrol-produktet Floetrol i malingen. Den gir en følelse av å arbeide med oljebasert maling. Floetrol øker åpningstiden forbedre bruksegenskapene og eliminierer penselstriper og rullemerker. I motstning til andre skadelige tynnere opprettholder Floetrol malingens egenskaper slik at dens glans, farge og tørketid ikke påvirkes.

Bland inn 10-15% Floetrol i akrylbasert maling med glansdgrad 1-40 (ikke blank maling)