Slik oljer du en ny platting eller terrasse

Textrol er en penetrerende treolje som gjenoppliver værslitt og tørt treverk utendørs. Den beskytter mot fuktskader og UV-stråler, og gir en muggresistent finish som ikke vil sprekke eller flasse. 

Slik behandler du nytt tørket treverk

Vi hjelper til med å finne de riktige valgene. Sjekk ut videoen nedenfor!

Trinn for trinn

 1. Fukt treverket med vann
 2. Påfør Net-Trol trerens for å rengjøre og åpne porene i treverket
 3. Skrubb med en stiv børste, spyl av og la tørke i 2 døgn i godt vær. 
 4. Påfør første strøk med Textrol 
 5. Påfør andre strøk etter 15 min
 6. Tørk av olje som ikke trekker inn i treverket med en lofri klut. Overflaten skal være matt. Dersom treverket fortsatt trekker olje kan du påføre ytterligere et strøk eller to.
 7. Du er ferdig 🙂 Etter 1-2 dager kan du bruke terrassen.
video

Her kan du raskt få tak i dine produkter

HANDLELISTE:  

 1. Net-Trol (10m² pr liter)
 2. Textrol (10-12m² pr liter) 
 3. 1 stiv kost 
 4. 2 pensler 
 5. Lofrie kluter 

Velg nettbutikken til en av våre forhandlere, og kjøp inn alt du trenger der.

Rask levering rett hjem! 
textrol

Den mest holdbare oljen til din terrasse!

Hvis du ser etter en finish som gir liv til eldre tre og lar treet skinne gjennom, er Textrol perfekt for å gjøre nettopp det. Den er også flott hvis du er ute etter beskyttelse mot fuktighet, UV-stråler og mugg.

Vedlikehold med Textrol er også veldig enkelt, det er ingen sliping nødvendig, og du kan bringe finishen til live med noen få lokaliserte touch-ups der du måtte trenge dem.

Når Textrol påføres første gang, vil treet se pent og rikt ut. Over tid vil dette blekne til en lysere farge for å gi det ferdige utseendet. Ved å bruke denne oljebaserte trefinishen får du det beste fra to verdener. Den gir strålende beskyttelse mot elementene samtidig som den forsterker skjønnheten til treet.

Å påføre Textrol på hardtre eller bartre kunne ikke vært enklere, det er en fin og rask prosess med veldig enkel opprydding. Siden Textrols plass er inne i treet, innebærer påføringsprosessen at gjentatte strøk påføres «vått-i-vått» til ikke mer olje kan absorberes inn i treet.