Alle produkter

Owatrol produkter har behandlet alle type overflater som treverk,  metall,  plast, mur, stein og betong i over 100 år.
Velg riktig produkt for ditt behov.

Textrol – Finnes i fargene Fargeløs, Rustikk Eik, Sort, Gylden Eik, Valnøtt og Naturgrå.
Terrasseolje En penetrerende treolje som gjenoppliver værslitt og tørt treverk utendørs. Oljen gjenoppretter treets naturlige farge og skjønnhet. Beskytter mot fuktskader og UV-ståler, samt gir en muggresistent finish. 

Net-Trol – Trerens/Terrasserens
Rengjøring for skittent, grått og flekkete treverk som gjør underlaget lysere uten å fjerne treverkets farge. Tar grånet tre og setter det tilbake til naturlig utseende. Er nøytral i forhold til underlaget. *Nøytralisering etter bruk av Treprep og Dilunett.

Deks Olje D1 – Silkematt oljefinish
Mettende olje for teak, eik og andre tropiske treslag som er vanskelige å impregnere. Deks Olje D1 stabiliserer og beskytter i dybden; trenger opptil 7 ganger dypere inn i treverket enn vann.

Deks Olje D2 – Høyglans Finish
Høyglans oljefinish En slitesterk og værbestandig olje som gir en langvarig beskyttelse med minimalt av vedlikehold. Ingen avflassing eller sprekking. *Skal brukes over treverk mettet med Deks Olje D1.

Seasonite – Beskyttelse for nytt treverk
Beskytter nytt treverk det første året, da treverket er mest sårbart overfor skadelige påvirkninger fra UV-stråler og fukt. Sørger for at revner, sprekker og vridninger reduseres til et absolutt minimum.

Treprep – Tre/terrassefornyer
Effektiv fjerning av gammel olje, beis og maling til myke/trykkimpregnerte og tropiske treslag. Rengjør i dybden og gir tilbake treverkets naturlige utseende og farge. 

*Alltid nøytraliser umiddelbart med Net-Trol.

Dilunett – Malings-/bunnstoffjerner
Fjerner opptil 8 lag maling, lakk, olje og bunnstoff i en operasjon. Forblir aktiv i lang tid ettersom produktet ikke fordamper. Innholder ingen giftige gasser.

*Alltid nøytraliser umiddelbart med Net-Trol.

Compo-Clean – Rens-/avfetting for kompositt-tre
Vannbasert og miljøvennlig kompositt-rens som raskt og enkelt fjerner alle typer smuss: forurensning, fett, flekker, mose osv. Hurtigvirkende gelkonsistens som ikke inneholder løsemidler eller parafin.

Compo-care – Fornyer for kompositt-tre
Vannbasert farge-fornyer for alle typer kompositt-tre. Den beskytter, styrker og gjenoppfrisker fargen på kompositt. Beskytter mot flekker fra olje, fett og lignende. *Tilbys i brun og grå.

Teakolje 
Silkematt oljefinish Gir nytt liv til teak/hardwood og andre eksotiske tresorter. Trenger dypt inn i treverket og gir en langvarig beskyttelse som ikke flasser. Teakoljen gir en gylden glød.

Edelolje – Høyglans olje
Høyglans oljefinish En fyldig olje som gir en høyblank og eksklusiv, gylden glød til alle typer edeltre. Velegnet til flater som er utsatt for høy slitasje og bruk. *Bør først mettes med Deks Olje D1 for best mulig resultat.

Multi-stripper

Polytrol – Farge/Glansfornyer

Polytrol – Sprayboks

Transyl – Smørende Slippolje

Floetrol

C.I.P. – Rusthindrende

Oléofloor – Classic

Aluminium – Dekorativ maling